Wentelteefjes, wie houdt er niet van? Zelf eet ik het echt super graag! Deze keer probeerde ik eens iets anders. Ik zag een tijdje geleden wentelteefrolletjes voorbij komen op instagram, dat moest ik eens proberen. Ik vulde de rolletjes met wat choco en werkte af met kaneelsuiker. Eten jullie wel eens wentelteefjes?
Wat heb je nodig?
-6 sneetjes toastbrood
-1 ei
-scheutje melk
-choco
-kristalsuiker
-kaneel
Hoe maak je het?
Snijdt de korsten van het brood. Duw een sneetje plat, besmeer één strook met choco en rol strak op. Herhaal voor de andere sneetjes brood.
Klop het eitje met de melk los en doop de rolletjes in het eimengsel.
Smelt wat boter in een pan en bak de rolletjes goudbruin. Maak odnertussen een mengsel van kaneel en suiker door 1 eetlepel suiker met een halve theelepel kaneel te mengen. Wanneer de rolletjes gebakken zijn rol je ze door het suiker mengsel. Smakelijk!
xoxo Shana
Opmerkingen