Heb je net als ik geregeld nog wat oud stokbrood liggen? Maak dan zeker eens deze wentelteefjes uit de oven. Het verschil met gewoon bakken in de pan zit hem in de krokante korst. Super lekker en super eenvoudig!
Wat heb je nodig voor 2 personen? -half ciabatta brood -4 eieren -100 ml halfvolle melk -100 ml volle room -2 eetlepels ahornsiroop -theelepel vanillepoeder Hoe maak je het? Snijd de ciabatta in 8 plakken. Leg ze in een ovenschaal. Klop de eieren, melk, room, ahornsiroop en vanillepoeder los in een kom. Overgiet hier het brood mee. Laat 10 minuten intrekken. Zet voor 25-30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Het brood wordt lekker krokant bovenaan maar binnenin is het lekker zacht. Werk eventueel af met bosbessen en amandelschilfers. Xoxo Shana
Comments