top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Wentelteefjes


Wentelteefjes, verloren brood of gewonnen brood? Hoe noemen jullie deze lekkernij? Bij ons was het gewonnen brood. Vroeger at ik ze altijd met kristalsuiker maar tegenwoordig kies ik voor Griekse yoghurt en fruit, hmm wat was dit genieten!

Wat heb je nodig? 🍞 -5 boterhammen, dit mag gerust al wat ouder en harder brood zijn -2 eieren -250 ml melk -1 zakje vanillesuiker -boter -yoghurt, ahornsiroop, aardbeien Hoe maak je het? 🍓 Klop de eieren samen met de melk en de vanillesuiker los. Week de boterhammen in de melk. Laat ze niet te lang liggen zodat ze niet uit elkaar vallen. Zet een pan op het vuur en smelt er wat boter in. Bak de boterhammen aan beide zijden goudbruin. Serveer met je favoriete toppings. Ik gebruikte Griekse yoghurt, ahornsiroop en aardbeien.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page