Vispannetje vind ik altijd lekker. Vooral met als bijgerecht kroketjes, yum! Deze keer ging ik voor een combinatie van zalm, scampi's en garnalen. Met een tomatenroomsausje was dit en ideale eerste poging voor mijn vispannetje.
Wat heb je nodig voor 4 personen?
-200 gram zalm
-18 scampi's
-200 gram gepelde grijze garnalen
-250 ml kookroom
-1 ajuin
-2 eetlepels tomatenpuree
-fijngesneden peterselie
-cayennepeper, peper en zout
Hoe maak je het?
Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Snijdt de zalm in blokjes. Pel de ajuin en snijdt fijn. Stoof in een pan glazig met wat boter. Voeg vervolgens de scampi's toe en bak kort mee. Haal de scampi's uit de pan. Pak de zalmblokjes bruin en haal ook uit de pan. Voeg de room en de tomatenpuree toe aan de ajuin en roer de aanbaksels los. Kruid bij met peper, zout, cayennepeper en de verse peterselie. Doe de scampi's, zalm en garnalen bij in de pan en laat alles kort even opwarmen. Serveer met bijgerechten naar keuze. Enjoy!
xoxo Shana
Opmerkingen