Hmm nacho's, als het ergens op de kaart staat begint het al te kriebelen. Maar zelf maken is nog steeds het beste vind ik. Zo voeg je alles wat jij lekker vindt toe en is het sowieso een topper. Ik maakte deze keer een vegetarische variant met bonen, tomatensaus, guacamole, cheddarkaas, zure room, cheddarsaus, rode ui, lente-ui en jalapenos, Yummy! Krijgen jullie er al zin in?
Wat heb je nodig?
-1 zak nacho's naturel
-1 blik bruine bonen
-1 blik tomatenstukjes
-kruiden: peper, zout, lookpoeder,..
-1 avocado
-1 teentje look
-cheddarsaus
-cheddarkaas
-zure room
-lente-uitjes
-halve rode ui
-jalapenos
Hoe maak je het?
Begin met de bruine bonen af te spoelen. Doe deze samen met de tomatenstukjes en kruiden naar smaak in een pot en warm op.
Plet ondertussen de avocado met het geperste teentje look en peper en zout tot een simpele guacamole. Warm de cheddarsaus op. Snijdt de lente-uitjes in ringetjes en de rode ui heel fijn.
Wanneer alles voorbereid is maak je de schotel. Werk in meerdere lagen. Begin met nacho's en verdeel op meerdere plaatsen de tomatensaus, cheddarsaus, cheddarkaas, guacamole, zure room, lente-ui, rode uit en jalapenos. Serveer direct, smakelijk!
xoxo Shana
Commentaires