Een hamburger van tijd tot tijd kan mij altijd bekoren. Deze keer ging ik echter voor een vegetarische variant, de jalapenoburger.š
Wat heb je nodig?
-2 burgerbroodjes
-2 vegetarische jalapenoburgers (@gardengourmet_be)
-1 tomaat
-8 plakjes komkommer
-handje rucola
-3 eetlepels Griekse yoghurt
-bieslook, peterselie en lookpoeder
Hoe ga je te werk? š Zet een pan op het vuur, smelt er wat boter in. Bak vervolgens de burgers in vijf minuten krokant. Snijdt ondertussen de broodjes doormidden. Was de tomaat en verwijder het kroontje. Snijdt in 6 schijfjes. Was de komkommer en snijdt er 8 plakjes van. Doe de yoghurt in de kommetje samen met een theelepel lookpoeder, peterselie en bieslook. Meng goed. Beleg de broodjes met alles ingrediĆ«nten en prik vast met een satĆ©stokje. Enjoy š
Comments