Zin in een verrassendetwist op sushi? Deze sushi taco’s met zalm en avocado combineren de frisse smaken van traditionele sushi met het gemak van een taco. Knapperige nori-bladen zijn de basis van deze taco's. En de vulling van zalm, avocado en sriracha mayonaise maakt het geheel af. Ga jij het proberen?

Wat heb je nodig voor 2 personen?
-6 nori vellen
-50 g tempura beslag mix
-peper en zout
-150 g sushirijst
-2 el rijstazijn
-1 tl suiker
-1 tl zout
-2 stukjes verse zalm
-1 eetlepel srirachamayo
-1 avocado
-1 lente-uitje
-zonnebloemolie om te bakken
-sesamzaad
Hoe maak je het?
Begin met het koken van de sushi rijst zoals aangegeven op de verpakking. Meng er dan het zout, suiker en rijstazijn onder. Laat wat afkoelen.
Knip het nori in cirkels.
Meng de tempurabloem met de aangegeven hoeveelheid water volgend we verpakking en kruid met peper en zout.
Verhit een goeie bodem zonnebloemolie in een pan. Dip een norivel met 1 kant in de tempura en frituur voor 1-2 minuten tot het goudbruin is. Laat kort uitlekken op keukenpapier. Gebruiken een tang om de taco in twee te vouwen en laat zo wat afkoelen. Herhaal tot alle norivellen gefrituurd zijn.
Snijd ondertussen de zalm in kleine blokjes. Meng met de sriracha mayonaise en peper en zout.
Snijd ook de avocado in blokjes en lente-ui in ringetjes.
Vul de taco's eerst met rijst, dan de zalm, avocado en lente-ui. Werk af met sesamzaad. Enjoy!
Xoxo Shana
Explore a diverse range of high-quality anal toys at Badtoysinc, designed for enhanced pleasure and comfort. From butt plugs to anal beads, each product offers unique sensations. Perfect for beginners and experienced users, these toys cater to all levels of exploration and excitement.