top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Surimisalade


Een tijdje geleden kocht ik surimi in de winkel omdat ik lenterolletjes ging maken. Maar na het maken van de rolletjes bleef ik nog achter met 300 gram surimistaafjes. Hier moest ik nog wel iets lekkers van maken. Ik koos voor een salade voor bij de boterham. Hieronder vind je het recept.


Wat heb je nodig?

-300 gram surimi

-3 eieren

-3 eetlepels mayonaise

-peper en zout


Hoe maak je het?

Begin met de eieren te koken tot ze hard zijn, dit duurt ongeveer 10 minuten. Giet ze af en spoel onder koud water. Laat afkoelen.

Pel de eieren en plet met een vork, doe in een kom.

Doe de surimistaafjes in de foodprocessor en zet aan. Dit is voor mij de snelste manier.

Doe de surimi nu samen bij de eieren. Werk af met de mayonaise en de kruiden.

Serveer met je favoriete broodje, cracker of op een boterham.

Ik koos deze keer voor de veggiecrackers met beetroot van biotoday.


xoxo Shana

56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page