top of page

Spiraalhapje met roomkaas, pesto en pijnboompitten

Zoek je nog een heerlijk hapje voor tijdens de paasbrunch? Probeer dan dit eenvoudige recept eens! Ik gebruik hiervoor het verse deeg van @danerolles. Dat besmeer ik met roomkaas en pesto. Nog wat pijnboompitten en basilicum ertussen en dan de oven zijn werk laten doen. YUMMY!

Wat heb je nodig voor een 14tal hapjes?

-1 blik danerolles fresh dough

-120 gram roomkaas

-3 eetlepels pesto rosso

-2 eetlepels geroosterde pijnboompitten

-paar blaadjes basilicum


Hoe maak je het?

Rol het verse deeg van danerolles open. Duw de voorgesneden lijnen dicht. Verdeel het deeg in 3 delen. Leg er twee horizontaal boven elkaar en het derde leg je er verticaal tegen. Zorg dat de randen goed aan elkaar plakken. Rol desnoods met een deegrol wat platter.

Besmeer dan met de roomkaas. Verdeel er ook de pesto, pijnboompitten en basilicum over. Rol het vanaf de langste zijde strak op. Snijd dan plakjes van 1 a 1,5cm breed. Leg op een bakplaat bedekt met bakpapier.

Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Of tot ze goudbruin en krokant zijn. Serveer direct of laat afkoelen. Enjoy!


Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven
Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page