Granola is iets wat hier meestal tijdens het ontbijt op tafel komt. Echter kan je het ook heel goed verwerken in hartige gerechten. Denk dan bijvoorbeeld aan deze salade waarbij de granola voor een lekkere krokante toets zorgt. Ik gebruikte hiervoor de signature granola van Naturally Granola die hier standaard altijd in de kast staat.
Wat heb je nodig voor 2 personen?
-100 gram quinoa
-half blokje groentenbouillon
-zakje rucola
-1/3de komkommer
-20tal kerstomaatjes
-100 gram zachte geitenkaas
-signature granola van Naturally Granola
Hoe maak je het?
Spoel de quinoa in een vergiet schoon. Doe in een steelpannetje met dubbel zoveel water en het bouillonblokje. Breng aan de kook. Laat op zacht vuur pruttelen, roer regelmatig. Laat koken tot al het water opgenomen is. Haal van het vuur en laat wat afkoelen. Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en de kerstomaatjes in 2. Snijd de geitenkaas in blokjes. Doe de groentjes en geitenkaas in een saladekom en meng. Doe er vervolgens de koude quinoa bij en werk af met wat granola voor een lekkere crunch.
Xoxo Shana
コメント