top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Quinoa met pompoen, zoete aardappel, paprika en geitenkaas


Deze quinoasalade kan je koud of warm eten. Zelf eet ik hem altijd één keertje warm, de dag dat ik hem maak en de volgende dag eet ik de restjes koud op. De groentjes maakte ik klaar in de oven waardoor alles op 10 minuten op tafel stond. Daarna werkte ik de salade nog af met geitenkaas hmm. Wat eten jullie vanavond?


Wat heb je nodig voor 2 porties?

-75 gram quinoa (1 kookbuiltje)

-150 gram zoete aardappel

-150 gram butternut

-halve rode paprika

-1 potje geitenkaas pearls van Bettine Geitenkaas

-bouillonblokje

-olijfolie, peper en zout


Breng een pot met water aan de kook, leg het quinoabuiltje en het bouillonblokje erin en laat 10 minuten koken. Giet het water af en laat het builtje uitlekken.

Snijdt de paprika, zoete aardappel en butternut in grove stukken en leg op een bakplaat. Bestrooi met wat olijfolie, peper en zout en meng alles onder elkaar. Zet 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Meng vervolgens de quinoa en de groenten onder elkaar, kruid bij indien nodig. Werk af met de geitenkaas. Enjoy!


xoxo Shana

310 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page