Een tijdje terug proefde ik ergens een pizza met kebabvlees en samouraisaus. Ik vond dit zo lekker dat ik besloot om mijn eigen variant te maken met shoarmavlees. Een echte topper die ik nog vaker zou willen eten!
Wat heb je nodig voor 2 personen? -2 bloemkool pizzabodems van magioni -150 gram shoarma vlees -pot tomatensaus met kruiden -oregano -rode ui -gele paprika -rode paprika -teentje look -gemalen mozzarella -bol mozzarella -samouraisaus Hoe maak je het? Bak het shoarmavlees gaar in een pan met wat boter. Verwarm de oven voor tot 220 graden. Leg de pizzabodems op een bakplaat. Besmeer met een aantal eetlepels tomatensaus. Bestrooi met wat oregano. Snijd de paprika's in reepjes en de ajuin in halve ringen. Snipper de look fijn. Verdeel de groenten, look en het vlees over de pizza's. Snijd de mozzarella in grove stukken. Beleg de pizza met de gemalen kaas en blokjes mozzarella en zet in de oven. Bak de pizza voor 12-15minuten. Haal uit de oven en serveer meer samouraisaus. Xoxo Shana
Comments