Pasta pesto š bij pasta pesto denken de meeste van jullie waarschijnlijk aan groene pesto. Ik niet, mijn favoriet is namelijk de pesto Rosso. En ik moet eerlijk toegeven ik heb hem niet zelfgemaakt š¤· maar dat maakt deze koude pasta niet minder lekker. Welke pesto is jullie favoriet? Vandaag is het 'pastadag' in de 14 daagse foodfotochallenge van @stylishbeeld.inthekitchen en ik doe maar al te graag mee!
Wat heb je nodig? -250 gram pasta -half potje pesto Rosso -twee handjes sla (ik nam een mix van veldsla en rucola) -twee handjes kerstomaatjes -2 eetlepels pijnboompitten Hoe maak je het? Kook de pasta gaar in gezouten water en giet af. Spoel af onder koud water en laat verder afkoelen/uitlekken. Was de tomaatjes en snijdt in vier. Doe samen met de sla en een kom. Rooster ondertussen de pijnboompitten, roer continu want ze branden snel aan! Doe vervolgens de pesto onder de pasta en meng goed. Voeg nu onder de groentjes. Werk af met de pijnboompitten. Enjoy šµļø
TIP: wij eten deze pasta ook vaak als bijgerecht tijdens de BBQ
Comments