top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Pasta met zalm, broccoli, kruidenkaas en yoghurt

Met een lekker pastareceptje kan ik hier altijd scoren. Deze keer verving ik de room door een paar eetlepels Griekse yoghurt. Yummy wat was dat lekker en romig!

Wat heb je nodig voor 2 personen? -250 tagliatelle -200 gram zalm -1 sjalot -twee teentjes look -1 broccoli -potje kruidenkaas -3 eetlepels yoghurt -100ml kookvocht -peper, zout Hoe maak je het? Breng een pot met water aan de kook en voeg een beetje zout toe. Snijd de broccoli roosjes los en kook in 5 minuten gaar. Schep ze met een Schuimspaan uit de pot en bewaar het water. Kook hier nu de pasta in gaar en giet af. Snipper ondertussen de sjalot en look heel fijn en stoof aan in wat olijfolie. Wanneer de look en sjalot glazig is voeg je de broccoli, kruidenkaas en yoghurt toe. Voeg nog wat kookvocht toe tot de saus de gemeente dikte heeft. Snijd de zalm in kleine blokjes en bak in 5 minuten goudbruin en gaar. Voeg vervolgens toe aan de saus. Kruid de saus nu goed af met peper en zout. Voeg als laatste de tagliatelle toe en serveer direct. Smakelijk! Xoxo Shana

758 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page