Een paar dagen geleden deelde ik het recept al van de peterseliepesto. Natuurlijk moest ik dat ergens bij gebruiken. Het werd deze pasta met kip en gegrilde groentjes. Super lekker en perfect warm of koud te serveren!
Wat heb je nodig voor 2 personen?
-250 gram farfale
-1 dikke kipfilet
-1 rode paprika
-1 rode ui
-halve portie recept peterseliepesto
-2 eetlepels pijnboompitten
-paprikapoeder, kippenkruiden, peper
Hoe maak je het?
Kook de pasta in gezouten water beetgaar. Giet af en laat afkoelen.
Snijd de kipfilet in blokjes en kruid met paprikapoeder en kippenkruiden. Bak gaar in een pan met wat boter. Laat afkoelen.
Snijd de paprika en rode ui in stukjes. Stoof in wat olie gaar. Laat dan ook afkoelen.
Rooster de pijnboompitten goudbruin en haal uit de pan.
Meng de pasta met wat peterseliepesto naar smaak. Meng er vervolgens de geroosterde groenten, kip en pijnboompitten onder en serveer. Smakelijk!
Xoxo Shana
Comments