Deze pasta met romige paprikasaus is echt een topper! Afwerken deed ik met geitenkaas, pijnboompitten en basilicum. Geen fan van geitenkaas of liever toch een beetje vlees? Ik maakte dit gerecht ook al met burrata of gehakt. Aanrader!
Wat heb je nodig voor 2 personen?
-1 sjalot
-3 rode paprika's
-theelepel van elk: Tijm, oregano en rozemarijn
-Peper en zout
-2 teentjes look
-30ml balsamic vinegar
-180 ML groentenbouillon
-250 gram pasta
-250ml room
-rolletje geitenkaas
-pijnboompitten
-Verse basilicum
Hoe maak je het?
Breng een pot met water en zout aan de kook en kook de pasta al dente.
Snipper de sjalot fijn. Verwarm in een diepe pan wat olijfolie en voeg de sjalot toe. Bak tot deze glazig is. Snijd ondertussen de paprika's in reepjes. Voeg deze daarna toe aan de pan met de tijm, rozemarijn en oregano. Vergeet ook zeker niet te kruiden met peper en zout.
Bak de paprika's tot ze zacht zijn, dit zou na 15 minuten zeker het geval moeten zijn. Voeg daarna fijngesnipperde look toe alsook de balsamico azijn. Laat het nog een minuutje stoven. Voeg de bouillon toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg daarna de room toe en mix alles fijn.
Meng de saus onder de pasta en werk af met geroosterde pijnboompitten, plakjes geitenkaas en verse basilicum.
Xoxo Shana
Liever dit recept maar dan met burrata?
This pasta dish looks absolutely delicious! The combination of creamy goat cheese, savory paprika sauce, and crunchy pine nuts sounds like a perfect balance of flavors and textures. It's always exciting to discover new, simple recipes that are both flavorful and easy to prepare. At https://amrubi.com/write-for-us/, we love sharing diverse content and ideas that inspire creativity in the kitchen and beyond. Looking forward to trying out this recipe and exploring more of your food creations!
Solve Zone is here to help you by providing VMOU solved assignment at extremely affordable prices. We have a team of experts who have great knowledge in making assignments.