Ben je nog op zoek naar een heerlijke koude pasta of een sidedish? Dan moet je deze pasta met maïs, spek, avocado, feta en zure room eens uitproberen! Het recept is super eenvoudig en in no-time staat het op tafel.

Wat heb je nodig voor 3 personen?
-250 gram pasta
-200 gram spek blokjes
-1 avocado
-1 rode ui
-280 gram maïs
-100 gram feta
-200 gram zure room
-Sap van een limoen
-Snuifje cayenne pepper
-peterselie
Hoe maak je het?
Kook de pasta beetgaar in gezouten water en giet af.
Bak de spekblokjes krokant en laat uitlekken op keukenpapier.
Snijd de avocado in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Giet de maïs af. Verkruimel de feta.
Meng de zure room met het sap van de limoen, peper, zout en de cayenne poeder.
Meng vervolgens al de ingrediënten onder de afgekoelde pasta en werk af met peterselie.
Xoxo Shana
Comments