De zakjes parelcouscous vlogen er hier thuis altijd zo snel door dat ik mezelf een grote pot van 2kg heb aangeschaft. Daar zal ik wel een tijdje mee toekomen zeker? Zijn jullie net als ik zo gek op parelcouscous? Dan is dit zeker een gerechtje voor jullie. Een lauwwarme salade met broccoli afgewerk met een SoFish fillet salmon style van SoFine. Een super lekkere vervanger voor echte zalm!
Wat heb je nodig voor 2 porties?
-200 gram parelcouscous
-1 broccoli
-10 kerstomaten
-1 lente-uitje
-1/4de komkommer
-2 stukjes SoFish fillet salmon style van SoFine (plantaardig/vegetarisch)
-2 eetlepels yoghurt
-3 theelepels groene pesto
-peterselie
-peper en zout
Hoe maak je het?
Kook de parelcouscous gaar in een pot gezouten water en giet af. Snijd de broccoli in roosje en kook beetgaar. Snijd ondertussen de kerstomaatjes in 4, de lente-ui in ringetjes en de komkommer in blokjes. Meng de yoghurt met de groene pesto, peper, zout en wat fijngesneden peterselie onder elkaar tot een sausje. Bak vervolgens de plantaardige zalm in de pan. Meng de parelcouscous met de groenten onder elkaar, serveer met het sausje en de gebakken nep zalm.
Smakelijk!
Xoxo Shana
Comments