Overnight oats met pure chocolade en bosbessen
- Shana Vanhoof
- 1 sep 2021
- 1 minuten om te lezen
Tot een tijdje terug was ik nog helemaal geen fan van overnight oats maar ondertussen heb ik de smaak echt wel te pakken! Ik vind het super lekker en vooral ook super handig. Ik maak mijn ontbijtje de avond vooraf al klaar en kan op een drukke ochtend dan ook direct ontbijten. Deze versie met pure chocolade en bosbessen is een echte topper. Gaan jullie het proberen?
Wat heb je nodig voor 2 ruime porties? -100 gram havermout -eetlepel pindakaas -250 ml melk naar keuze (ik gebruik halfvolle melk maar je kan ook kiezen voor een plantaardig alternatief) -eetlepel cacaopoeder -10 gram chiazaad -10 gram lijnzaad -110 gram diepvries bosbessen -15 gram ahornsiroop -30 gram pure chocolade Hoe maak je het? Doe de havermout, chiazaad, lijnzaad en cacaopoeder in een kom en roer door elkaar. Voeg vervolgens de ahornsiroop, pindakaas en melk toe en roer goed door elkaar. Zorg ook zeker dat de pindakaas niet meer aan elkaar plakt maar goed verdeeld is. Hak de chocolade in kleine blokjes en voeg samen met de bosbessen toe. Roer nogmaals en plaats de kom voor een nachtje in de ijskast. Verdeel de volgende dag over twee kommetjes en werk eventueel af met wat extra bosbessen. Enjoy! Xoxo Shana
Comments