Nu het weer herfst is is het weer tijd voor kaneel! Een kruid dat perfect bij het seizoen maar ook bij appel past. Ik maakte deze keer overnight oats met gebakken appel met kaneel. Een super simpel ontbijtje dat je een dag vooraf klaar zet. Zelf maak ik altijd genoeg zodat ik voor een aantal dagen ontbijt in de ijskast heb staan. Ga jij het proberen?
Wat heb je nodig voor 2 porties? -1 appel -theelepel kaneel -80 gram havermout -300 ml melk -2 eetlepels chiazaad -2 eetlepels ahornsiroop Hoe maak je het? Schil de appel en verwijder het Klokhuis. Bak in een beetje boter met de kaneel tot de appel wat zachter geworden is. Zet het vuur af. Meng in een kom de havermout, melk, chiazaad en ahornsiroop. Roer goed. Voeg vervolgens de appelstukjes toe en meng nogmaals. Sluit de kom af en zet een nachtje in de ijskast. De volgende ochtend kan je meteen aanvallen. De havermout en chiazaadjes hebben normaal gezien al het vocht opgenomen. Smakelijk! Xoxo Shana
Comments