top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Ovenbaked oats met stroopwafel

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2022

Amai deze ovenbaked oats moet je een keer proberen! Mijn inspiratie haalde ik bij @bettyskitchennl Zelf paste ik het recept nog wat aan en werkte ik het geheel af met de caramel callets van Callebaut, yummy!

Wat heb je nodig voor 2 tot 3 porties? -1 banaan -100 gram havermout -250ml melk -scheutje vanille extract -theelepel bakpoeder -2 stroopwafels -afwerking: Callebaut caramel callets Hoe maak je het? Plet de banaan met een vork in een kom. Meng er de havermoutvlokken, melk, vanille en bakpoeder onder. Neem een ovenschaal en verkruimel 1 stroopwafel over de bodem van de schaal. Hier er het havermoutmengsel over. Werk af met de 2de stroopwafel. Zet 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Smelt als laatste wat caramel callets en werk er de havermout mee af. Laat smakelijk! Xoxo Shana

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page