Pizza, dat eet ik super graag. Zeker als het vers gemaakt is! Voor deze variant kocht ik in lidl kant en klaar deeg en belegde het met paprika en mozzarella. Een ideale combinatie als je het mij vraagt! Ook vind ik dit altijd een leuk hapje als je volk mag ontvangen. Wat is jullie favoriete pizzabeleg?
Wat heb je nodig voor ongeveer 24 hapjes?
-1 kant en klaar pizzadeeg (rechthoekig voor 2 personen)
-tomatensaus: ik koop altijd de napolisaus van het merk combino uit de lidl
-halve rode paprika
-1 teentje look
-zakje gemalen mozzarella
-oregano
Hoe maak je het?
Rol het deeg uit en snijdt het in kleine vierkantjes. Leg deze verspreid over 2 bakplaten.
Doe met een lepel op elk vierkantje een beetje tomatensaus. Bestrooi met wat oregano. Pel de look en snipper heel fijn. Verdeel over de pizzatjes. Snijdt de paprika in kleine blokjes en verdeel over de helft van de pizzatjes. De andere helft maakte ik zonder groenten, een gewone Margaritha. Werk af met een beetje gemalen mozzarella op elk pizzatje. Zet voor zo'n 12 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Enjoy!
xoxo Shana
Comments