Koude pasta blijft een topper bij warm weer hier thuis! Deze keer ging ik voor een variant met balsamico azijn. Lekker fris en met veel smaak. En het receptje is ook nog een vegetarisch. Wat eten jullie als het warm is?
Wat heb je nodig voor 2 personen?
-200 gram strikjes
-2 handjes rucola
-15tal kerstomaatjes
-2 lente-uitje
-1/4de rode ui
-150 gram mini mozzarella
-2 eetlepels mayonaise
-balsamicoazijn naar smaak: halve eetlepel of meer
-peper en zout
Hoe maak je het?
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af, overspoel met koud water en laat goed uitlekken.
Snijdt de kerstomaatjes in kwartjes. Snijdt de rode ui en de lent-ui fijn. Meng in een kom de pasta, tomaatjes, rucola, rode ui en lente-ui onder elkaar. Werk af met de mayonaise en balsamicoazijn. Kruid indien nodig nog bij met peper en zout, smakelijk!
xoxo Shana
Comments