Een tijdje geleden stond ik in bioplanet alle producten te bekijken. Ik botste toen op kokosmeel. Dit leek me super interessant en lekker om mee aan de slag te gaan dus ik nam het mee naar huis. Nu stond dit product al een aantal maanden in de kast eenzaam te wezen. Tot ik er afgelopen weekend eindelijk deze lekkere pannenkoekjes van maakte. En ik moet zeggen, ze komen zeker en vast nog eens op het menu!
Wat heb je nodig?
-40 gram kokosmeel
-4 eieren
-70 ml kokosmelk uit blik
-2 eetlepels kokosolie
-toppings: bosbessen en kokosrasp
Hoe maak je het?
Smelt de kokosolie. Meng in een kom de eieren en de kokosmelk. Voeg het kokosmeel toe en klop goed met een garde om klonters te voorkomen. Voeg als laatste de kokosolie toe en roer nog even.
Verwarm wat kokosolie in een pan. Doe wat deeg in de pan en maak een cirkeltje. Bak op een middelmatig vuur. Wacht enkele minuten en draai dan de pannenkoek om. Wacht nog even tot de andere kant ook bruin is.
Serveer met je favoriete toppings. Ik nam wat bosbessen ui de vriezer die ik even opwarmde in de magnetron. Als laatste werkte ik af met wat kokosrasp. Smakelijk!
xoxo Shana
Comments