top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Kipsalade


Zelf broodbeleg maken is iets wat ik steeds vaker probeer. Deze keer maakte ik kipsalade geïnspireerd op een recept van mijn broer. Een super lekker recept dat nog beter smaakt op een vers pistoletje! Maken jullie het ook wel eens zelf?


Wat heb je nodig?

-150 gram kipfilet (voor op de boterham)

-70 gram champignons uit een bokaal

-2 eieren

-mayonaise


Hoe maak je het?

Begin met het koken van de eieren. Kook ze 10 minuten, schrik met koud water en laat afkoelen.

Pel de eieren en plet ze met een vork. Snijdt de kipfilet en champignons in heel fijne stukjes. Doe de kip, champignongs en de eieren in een kom. Meng er vervolgens 2 grote eetlepels mayonaise onder. Bekijk zelf of je er meer of minder mayonaise onder wil doen. Soms meng ik ook 1 eetlepel mayonaise met 1 eetlepel griekse yoghurt. Ideaal op een lekkere pistolet! Smakelijk

xoxo Shana

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page