top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Kanisalad

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2022

Al een hele tijd wou ik eens een kanisalad proeven. Ik zag het vaak op tiktok. Iedereen bestelde het bij de sushi en het zag er zo goed uit. Dat moest ik zelf en maar eens maken aangezien ik het hier nog niet op de kaart zag staan. En ja hoor het was lekker en fris. Een ideale salade voor bij de sushi!

Wat heb je nodig? -halve komkommer -12 surimisticks -halve mango -eetlepel kewpie mayonaise -theelepel sriracha -eetlepel rijstazijn -sesamzaad -avocado Hoe maak je het? Snijd de komkommer en mango in dunne reepjes. Trek draadjes van de surimi. Doe alle drie in één grote kom en meng er de mayonaise, sriracha en rijstazijn onder. Werk af met sesamzaad en avocado. Xoxo Shana

95 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page