Kaastaart met aardbeien 😍 in de zomer eet ik het liefst kaastaart. Al dat bakken met dat warme weer is niet zo mijn ding. Daarom zet ik de oven dus gewoon een tijdje niet aan en kies ik voor dit simpele recept. Zijn jullie ook zo zot op kaastaart? Wat heb je nodig? 🍰 BODEM -125 gram granola -1 eetlepel kokosolie -1 eetlepel honing VULLING -500 gram yoghurt met aardbeiensmaak -4 blaadjes gelatine -wat aardbeien Hoe maak je het? 🍓 Verwarm de kokosolie tot hij gesmolten is. Roer er de honing onder zodat ook dit vloeibaar wordt. Vervolgens meng je dit onder de granola. Neem nu een bakvorm en doe de granola op de bodem van de vorm. Duw goed aan met de achterkant van een lepel. Zet even in de diepvriezer zodat de bodem snel aan elkaar hecht. Leg de blaadjes gelatine in koud water en laat zacht worden. Verwarm ondertussen een bodempje water in een steelpannetje. Knijp de blaadjes uit en roer ze onder het warme water. Laat even afkoelen. Snijdt nu ongeveer een handje aardbeien in plakjes. Leg deze bovenop de granola totdat de bodem gevuld is. Meng vervolgens het gelatinewater met de yoghurt. Giet het mengsel uit bovenop de aardbeien en zet in de ijskast.
top of page
bottom of page
Comments