Havermoutpap 🤤 ooh ik eet dit zo graag, zeker nu we volop in de herfst zijn! Een warm ontbijt en dan nog eens met chocolade, mijn dag kon niet meer stuk. Een tijdje geleden won ik deze lekkere chocolade met karamel zeezout smaak van @cotedorbe dankzij @sporty_elma en ik moest hier wel mee aan de slag! Hebben jullie hem al zien liggen in de winkel?
Wat heb je nodig? -50 gram havermout -250 ml amandelmelk -melk karamel zeezout chocolade van @cotedorbe -amandelschilfers @allnutsbe , raw cacaonibs, banaan Hoe maak je het?🥣 Doe de havermout, melk en 2 stukjes chocolade in een steelpannetje en breng aan de kook, roer goed. Laat koken tot het de gewenste dikte heeft. Haal van het vuur en roer er eventueel een beetje honing door, persoonlijk vond ik dit al zoet genoeg. Giet in je favoriete kom en werk af met amandelschilfers, raw cacaonibs, banaan en eventueel nog een extra stukje chocolade.
Commentaires