top of page

Havermoutpap met appel, kaneel en speculaasgranola


Appeltjes met kaneel, het zijn toch twee ingrediënten die naar mijn mening perfect bij de herfst passen. Toch had ik me deze herfst nog niet aan een kom havermout met appel en kaneel gewaagd. Daar moest dus dringend nog verandering in komen. Ik werkte het kommetje af met de speculaasgranola van Naturally granola, perfecte start van mijn ochtend!


Wat heb je nodig voor 1 portie?

-50 gram havermout

-250 ml melk

-1 rode appel

-theelepel kaneel (of meer naar smaak)

-eetlepel agave siroop (biotoday)

-eetlepel pindakaas

-eetlepel speculaas granola van Naturally Granola



Hoe maak je het?

Doe de havermout met de melk in een steelpannetje en breng zachtjes aan de kook. Laat koken tot het de gewenste dikte heeft. Snijd ondertussen de appel in blokjes. Bak in een pan met de agave siroop en de kaneel voor 5 minuten. Houd wat appel aan de kant, doe de rest onder de havermout. Giet de havermout in een kom. Werk af met de appel, pindakaas en granola. Smakelijk!


xoxo Shana

Bình luận


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page