Het werd nog eens tijd dat ik een hapje met gepoft rijstpapier maakte. Deze keer maakte ik een vulling met gebakken scampi, avocado en srirachamayonaise. Super lekker en heel snel klaar! Een ideaal voorgerecht of hapje.
Wat heb je nodig voor 12 hapjes?
-2 vellen rijstpapier
-zonnebloemolie
-12 scampi's
-2 avocado's
-srirachamayonaise
-sesamzaad.
Hoe maak je het?
Knip elk rijstvel in 6 stukken(snijd het eerst in twee en elke helft nog maals in 3 zo krijg je 6 driehoeken). Pel en ontdarm de scampi's en snijd in fijne blokjes. Snijd de avocado in kleine blokjes. Bak de stukjes scampi in wat boter tot ze gaar zijn. Meng dan de scampi, avocado srirachamayonaise, peper en zout onder elkaar in een kom.
Doe de zonnebloemolie in de pan en frituur er de rijstvellen in. Als de olie warm genoeg is zijn de rijstvellen op een paar seconden klaar. Leg op een bord met keukenpapier en laat uitlekken. Vul daarna met de lekkere vulling en werk af met wat sesamzaad. Enjoy!
Xoxo Shana
Comments