De laatste asperges 😔 wat jammer dat het aspergeseizoen weer voorbij is. Gaan jullie het ook missen? Deze pasta was een echte topper. 😍 Wat was jou favoriete gerecht met asperges? Wat heb je nodig? 🍅 -300 gram Griekse pasta -1 bussel asperges -1 potje halfgedroogde tomaten -halve ajuin -3 eetlepels griekse yoghurt -1 eetlepel mayonaise -halve citroen -koffielepel mosterd -fijngesneden bieslook Hoe ga je te werk? 🍝 Kook de pasta gaar in gezouten water. Verwijder het harde, onderste deel van de asperges, snij de punten af, hou ze apart. Snij de stengels in stukken. Voeg na 5 min koken de in stukken gesneden aspergestengels toe. Laat 4 min. pruttelen, voeg dan de aspergepunten toe. Laat nog 3 min. koken, giet af en spoel goed onder koud stromend water. Meng ondertussen het citroensap met peper, zout, mosterd, mayonaise en Griekse yoghurt. Doe er ook wat fijngesneden bieslook onder. Hak de ajuin en de uitgelekte tomaten. Doe ze in een grote kom en doe er vervolgens de pasta en asperges bij onder. Serveer koud of halflauw met de dressing. Enjoy 😘
top of page
bottom of page
Yorumlar