top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Granola met gele rozijnen


Het was weer tijd voor een nieuwe portie granola. Met granola experimenteer ik altijd wat. Ik meng verschillende zaken en zo is hij telkens anders. Mijn basis is meestal havermout, boekweit, noten en een bonusje wat telkens anders is. Denk dan aan chocolade, kokos, banaan, speculaas of zoals deze keer gele rozijnen. Wat is jullie favoriete combo?


Wat heb je nodig?

-450 gram grove havervlokken

-160 gram boekweit

-250 gram noten (ik gebruikte cashewnoten en pecannoten)

-4 eetlepels kokosolie

-4 eetlepels ahornsiroop

-100 gram gele rozijnen


Hoe maak je het?

Hak de noten grof. Smelt de kokosolie. Meng de noten, boekweit, havermout, kokosolie en ahornsiroop onder elkaar. Verdeel op een bakplaat en bak 30 minuten op 160 graden. Roer na 15 minuten eens om. Haal uit de oven, laat volledig afkoelen en bewaar in een luchtdichte pot.


xoxo Shana

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page