Pasen komt stilletjes dichterbij. Hoe we hem gaan vieren dat blijft nog een groot vraagteken. Maar of we hem nu alleen of onder familie kunnen vieren, deze gevulde eitjes mogen niet ontbreken! Deze keer gingen we voor een klassieker met gebakken spekblokjes.
Wat heb je nodig voor 16 hapjes?
-8 eieren
-125 gram spekblokjes
-2 eetlepels mayonaise
-theelepel mosterd
-peper en zout
Hoe maak je het?
Begin met het koken van de eitjes. Kook ze in 7 minuten en schrik ze in koud water. Bak ondertussen de spekjes krokant. Wanneer ze afgekoeld zijn kan je ze voorzichtig pellen. Snijdt de eitjes in 2 en verwijder de dooier. Plet de dooier samen met de mayonaise, mosterd en de kruiden tot een smeuïg geheel. Snijdt de afgekoelde spekjes in kleine stukjes en meng onder het eimengsel. Doe dit allemaal in een spuitzak en vul de eitjes op. Enjoy!
xoxo Shana
Comentarios