Een echte klassieker voor Pasen zijn deze gevulde eitjes ongetwijfeld. Hier thuis zijn er al heel wat varianten de revu gepasseerd maar deze keer vulde ik ze met de zachte en romige kaas van Boursin. Het werd een super lekker hapje waar ik samen met vrienden van smulden. Ik ben er zeker van dat ik ze tegen Pasen weer maak. Jij ook?
Wat heb je nodig voor 14 hapjes?
-7 eieren
-3 eetlepels boursin natuur (zacht en romig)
-1 eetlepel mayonaise
-peper en zout
-afwerking: sesamzaad, bieslook
Hoe maak je het?
Kook de eieren hard. Ik gebruik hier zelf een eierkoker voor wat super handig is. Indien je ze op het vuur kookt. Kook ze dan 8 tot 9 minuten. Spoel ze daarna met koud water en laat afkoelen.
Pel de eieren voorzichtig. Snijd ze daarna in 2. Haal voorzichtig de dooier uit het ei en doe in een kom. Herhaal dit voor alle eitjes. Plet de dooiers met een vork. Meng er vervolgens de boursin, mayonaise en wat peper en zout onder. Meng goed. Doe dit mengsel in een spuitzak met een leuk spuitmondje en vul de eitjes. Werk de gevulde eitjes af met wat sesamzaad en bieslook, enjoy!
xoxo Shana
Comentários