top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Gepoft rijstvel California style

Een paar maanden geleden deelde ik al eens een hapje van gepoft rijstpapier. Deze keer experimenteerde ik met een nieuwe vulling: California style! Super lekker en het perfecte hapje op vooraf te preppen!

Wat heb je nodig voor 12 hapjes? -3 rijstvellen -zonnebloemolie -1 avocado -200 gram surimi -2 lenteuitjes -1 eetlepel kewpiemayonaise -peper, zout -sriracha naar smaak -1 norivel Hoe maak je het? Knip elk rijstvel in 4 kwartjes. Snipper de lente-ui fijn. Snijd de avocado in kleine blokjes. Snijd de surimi in kleine stukjes of haal met twee vorken, in sliertjes, uit elkaar. Meng de stukjes surimi, lente-ui, avocado, mayonaise + sriracha, peper en zout onder elkaar in een kom. Doe de zonnebloemolie in de pan en frituur er de rijstvellen in. Als de olie warm genoeg is zijn de rijstvellen op een paar seconden klaar. Leg op een bord met keukenpapier en laat uitlekken. Vul daarna met de lekkere vulling en werk af met wat snippers nori. Enjoy! Xoxo Shana

101 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page