top of page

Geitenkaas dipsaus met lente-ui en sweet chili saus

Bugles met geitenkaas is ongetwijfeld al een bekende klassieker op de hapjestafel. Maar met dit receptje til je die geitenkaas op 5 minuutjes naar een hoger niveau. Deze dip is ietsje spannender en nog lekkerder! Ga jij het proberen?


Wat heb je nodig voor de dip? -300 gram geitenkaas -75 roomkaas -1 eetlepel honing -4 teentjes look -peper en zout -sweet chilisaus -4 lente-uitjes Hoe maak je het? Meng de geitenkaas, roomkaas, honing, uitgeperste look, peper en zout goed onder elkaar. Kruid bij met peper en zout naar smaak. Neem een diep bord. Verdeel er dit mengsel in. Besprenkel met wat sweet chili saus en werk af met ringetjes lente-ui. Xoxo Shana

Recente blogposts

Alles weergeven
Muhammara

Deze heerlijke dip moet je eens proberen! Ik mixte geroosterde paprika's, met walnoten en heel wat smaakmakers. Een ideaal hapje op de...

 
 
 

Comments


SUBSCRIBE VIA EMAIL

Thanks for submitting!

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

bottom of page