top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Frambozencrumble


Van tijd tot tijd kan ik wel eens genieten van een lekkere crumble. Er zijn er hier al veel de revue gepasseerd maar deze keer koos ik voor frambozen. De crumble werkte ik nadien af met een lepeltje griekse yoghurt en dat gaf de perfecte balans. Maken jullie ook wel eens tijd voor een uitgebreid ontbijtje?


Wat heb je nodig voor 1 portie?

-150 gram frambozen(dieprvries)

-2 eetlepels zonnebloempitten

-4 eetlepels havermout

-2 eetlepels ahronsiroop

-2 eetlepels gesmolten kokosolie


Hoe maak je het?

Doe de diepvries frambozen in een ovenschaal. Meng de zonnebloempitten, havermout, ahornsiroop en gesmolten kokosolie onder elkaar. Verdeel dit mengsel gelijkmatig over de frambozen. Zet 30-40 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden. Haal uit de oven en werk eventueel nog af met wat griekse yoghurt, smakelijk!


xoxo Shana

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page