Een tijdje geleden ontdekte ik op een event Elixir d'Anvers opnieuw. Ik was verrast van de smaak van dit drankje en besloot er thuis een aantal van hun cocktails mee te maken. De topper voor mij was deze 'Elixir d'Anvers Daisy cocktail'. Eentje met frambozen. Ik paste het recept een klein beetje aan want voor mij mocht hij net een tikkeltje zoeter zijn.
Wat heb je nodig voor 1 cocktail? -3 cl Elixir d’Anvers -3 cl vers gefilterd citroensap -2cl suikersiroop -10 stuks/50 gr frambozen -crushed ice Hoe maak je het? Muddle 8 frambozen met de suikersiroop in een glas. Roer goed om en voeg crushed ice, 4 cl Elixir d’Anvers en 3 cl vers gefilterd citroensap toe. Roer om en vul aan met crushed ice, herhaal tot het glas vol is. Dresseer- en serveerwijze: Serveer in een tumbler en werk af met een framboos. Smaakprofiel: Rood fruit en citrus combineren wonderwel met de Elixir d’Anvers. Xoxo Shana
Comments