top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Crostini met champignons, walnoten en boursin truffel

Deze crostini's zijn het perfecte hapje tijdens de komende kerst- en eindejaarsperiode. Ik gebruikte ervoor de limited edition boursin met truffelsmaak. Een perfecte combinatie met gebakken champignons en walnoten! Eenvoudig en boordevol smaak, meer moet dat niet zijn toch?!

Wat heb je nodig? -1 stokbrood -1 doosje boursin limited edition: truffel flavoured -125 gram champignons -1 teentje look -handje walnoten -peterselie -peper en zout Hoe maak je het? Kuis de champignons en pel de look. Snijd de champignons in plakjes en snipper de look fijn. Bak in een beetje boter tot de champignons gaar zijn. Kruid met peper en zout. Meng er ook een eetlepel fijngehakte peterselie onder. Snijd het stokbrood in plakjes van 1,5cm. Besmeer met de boursin met truffelsmaak. Beleg met de champignons. Verkruimel er wat walnoten over en bestrooi met wat extra peterselie. Serveer direct. Enjoy! Xoxo Shana

56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page