Wanneer ik thuis een lekkere lunch wil maken kies ik vaak voor een croque. Het liefst voor eentje die alles behalve traditioneel is. Deze keer maakte ik er eentje met kruidenkaas, parmaham, tomaat en mozzarella. Mijn favoriete kruidenkaas is ongetwijfeld de eact en romig knoflook & fijne kruiden van @boursin. Zoals de naam het al zegt is deze kruidenkaas super zacht van structuur! Wat is jou favoriete croque?
Wat heb je nodig voor 1 persoon? -4 kleine boterhammen -boursin zacht en romig knoflook & fijne kruiden -2 plakjes parmaham -1 coeur de boeuf -1 bol mozzarella -boter, peper en zout Hoe maak je het? Besmeer 2 boterhammen met wat kruidenkaas. Beleg dan met de parmaham, een schijfje coeur de boeuf en een schijfje mozzarella. Kruid met peper en zout en beleg met nog een sneetje brood. Besmeer de boven en onderkant van de croque met wat boter en bak goud bruin in de pan. Serveer eventueel met wat sla. Xoxo Shana
Comentarios