top of page
Foto van schrijverShana Vanhoof

Couscoussalade met sperziebonen en feta


Frisse couscoussalade šŸ˜ deze salade staat binnen de 15 minuten op tafel. Dat vind ik dus helemaal top na een werkdag. Nog snel iets koken en daarna met de benen omhoog in de zetel! Eten jullie graag couscous? Wat heb je nodig? -150 gram couscous -250 gram sperziebonen -3 lente-uitjes -halve komkommer -100 gram fetakaas -eetlepel basilicum, munt, bieslook en peterselie -bouillonblokje, lookpoeder -eventueel nog wat Griekse yoghurt

Hoe maak je het?šŸ„’ Breng water aan de kook. Verkruimel het bouillonblokje over de couscous en meng. Overgiet met kokend water en laat zwellen. Kuis de sperziebonen en snijdt in 2, kook beetgaar en giet af. Verwijder de zaadlijst uit de komkommer en snijdt in blokjes Snijdt de lente-ui in ringetjes. Doe de groenten in een kom en verkruimel er de feta boven. Snijdt de kruiden fijn en meng alles onder de groenten. Als laatste voeg je de couscous toe. Kruid eventueel met extra lookpoeder. Tip: serveer met een lepeltje Griekse yoghurt

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page