Oooh myyyyyy, deze Avocadotoast is echt heaven! Ik gaf er een Mexicaanse twist aan met de maïs en rode ui en werkte af met fetakaas. Een zalig lekkere combinatie als je het mij vraagt!
Wat heb je nodig voor 2 toasts? -2 dikke sneden brood -1 avocado -peper, zout, lookpoeder, cayennepeper, avocado olie -70 gram crispy mais -theelepel natuur yoghurt -limoensap -1/4de rode ui -kleine beetje feta Hoe maak je het? Snijd de avocado in 2 en doe het vruchtvlees in een diep bord. Plet met een vork. Kruid met peper, zout, Cayenne en lookpoeder. Voeg wat avocado olie en limoensap toe. Meng goed. Giet de maïs af en voeg de yoghurt toe. Voeg ook wat limoensap toe en peper en zout, roer door elkaar. Snijd de rode ui in fijne ringetjes en verkruimel de feta. Smeer het brood in met de guacamole. Verdeel er de maïs, rode ui en wat feta over. Enjoy! Xoxo Shana
Comments